Jdi na obsah Jdi na menu
 

Matýsek

 

je kluk tchoř, dovezen do útulku pro fretky Klubko 22.1.2013,
v péči pobočky Praha (Jana H.), adoptován 16.2.2013

 

22.1.2013 Dnes byl do útulku přijat nový přírustek. Krásný tchořovitý chlapák. Jmenuje se Maty (Matýsek), je obrovský, miloučký a nekousavý. Budu se snažit dohnat své resty (fotky u obou chlapáků, Matyho i Bjørna). Matýsek je na pozítří objednaný na kastraci.

16.2.2013 Matýsek je adoptovaný. V novém domově má kamarádku Lolitku (krásná tchořovitá potvůrka) věřím, že se bude mít jako v bavlnce. Rovnou přiložím i zprávy z adoptivní rodiny:
"Dneska si pro mne přišla moje nová adoptivní rodina. Zrovna se mi zdál krásný fretčí sen ze kterého mě probudili.Po vyřízení nezbytné administrativy jsem se vydal na cestu do nového domova. Doma na mě čekala nová kamarádka domácí fretka Lolita. Hned mě s ní seznámili ale jí se zpočátku moje přítomnnost nelíbila a couvala přede mnou a na své páníčky z trucu nereagovala. Pak pro mne začalo dobrodružství. Mohl sem se seznámit s teritoriem domácí fretky. Ta běhala za mnou a hlídala abych snad omylem neobjevil nějakou její skovávačku. Po čase seznamování pomalu opadal její ostych ale bude potřeba ještě hodně času než si na sebe zvykneme. Domeček mám stejný tak nebyl problém si zvyknout,jen bedýnku na záchod bude muset páníček připevnit.Vím,že jí mám pro mojí potřebu ale jako hračka je taky dobrá. Mohu si jí čumákem posunout po kotci kam chci, což se asi páníčkovi nebude líbit. Moje kámoška bydlí nademnou. Teď už spíme a zdají se nám ty nejhezčí fretčí sny. Zase se ozvu."

Nové adoptivní rodině bych zároveň chtěla poděkovat za všechno co jsme od nich dostali, moc si toho vážíme

----------------------------

25.10.2013 Dnes Ginger našel nový domov - tady, u Matýska ... Doufám jen, že se kluk paličatá nepředvede a neudělá ostudu. Změny jsou pro něj stresující, a tak dokáže pěkně hryznout. Mě ale za celou dobu, co byl v útulku, nekousl. Neměl šanci, neustále jsem ho totiž cpala pastou a ňaminkama. Výsledek: fretka, co umí jen panáčkovat a žebrat.

Měj se kluku krásně, tvá nová rodina ví, jak na tebe. Budu na tebe moc myslet a držet všem palečky ... Prý i kdyby jste měli být oddělený, máš už jistý domov napořád!