Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ginger

.

je šampaň kluk, nalezen 15.8.2013 v Bínově ulici na Praze 8 - Střížkov,
dovezen z Měcholupského do útulku pro fretky Klubko 21.8.2013,
v péči základny Beroun (Marcela), adoptován 25.10.2013

 

21.8.2013 Dnes pomohla opět skvělá Kamča Langrová, naše "měcholupská spojka". Jsme moc rádi, že máme kolem sebe takové lidi, je to pro útulek velká pomoc, Kamčo, díky!

Dneska jsem z Měcholup vyzvedla šampaň chlapečka, dala jsem mu jméno Ginger. Byl nalezen 15.8. v Bínově ulici na Praze 8 Střížkově, potuloval se u pekárny. Je to říjňák jaksepatří, pěkně smrdí. Má 1,5 kg, drápky delší, uši zabordelený, že by mu tam plevel mohl růst, zoubky ale krásné, takže stáří odhaduji do 1 roku (možná podzimní mládě v první říji?). Má ránu na krku, která se mu ale už hojí. Má však bohužel sestouplé jen jedno varle, takže se asi operaci nevyhne Jinak je to zlatíčko, nekouše, evidentně nebyl zanedbávaný, a až přestane smrdět a říjit, tak to bude mazlící fretka. Večer ho vezu do útulku Janě v Praze.

23.9.2013 Ginger je po kastraci, která byla trochu komlikovanější, protože mu jedno varle nesestoupilo. Nenašlo se bohužel ani v třísle, ale až v bříšku, takže je trochu rozřezaný a pozašívaný, prďolka zlobivej. Oba (kastraci prodělal dnes i albínek Fry) je tu zahřívám skvělou pomůckou z obchůdku od Majdy , kterou nám věnovala do útulku - zahřívací podložkou. Je to supr věcička. Díky Majdi!

25.10.2013 Dnes Ginger našel nový domov u Matýska ... Doufám jen, že se kluk paličatá nepředvede a neudělá ostudu. Změny jsou pro něj stresující, a tak dokáže pěkně hryznout. Mě ale za celou dobu, co byl v útulku, nekousl. Neměl šanci, neustále jsem ho totiž cpala pastou a ňaminkama. Výsledek: fretka, co umí jen panáčkovat a žebrat.

Měj se kluku krásně, tvá nová rodina ví, jak na tebe. Budu na tebe moc myslet a držet všem palečky ... Prý i kdyby jste měli být oddělený, máš už jistý domov napořád!