Jdi na obsah Jdi na menu
 

Zilvar

..

je tchořovitý kluk, dovezen do útulku pro fretky Klubko 13.2.2015 z útulku v Plzni,
v péči pobočky Praha (Jana), adoptován 
7.4.2015

13.2.2015 Právě jsem vyzvedla z útulku pro psy a kočky v Plzni nádherného tchořovitého klučíka jediné co zatím vím je, že byl nalezen 9.1. na Slovanech. Klučík se jmenuje Zilvar (jméno z útulku), je nekastrovaný, ve středních letech.

20.3.2015 Zilvárek jde příští týden ve středu na kastraci, už se moc těšíme, protože bude moci už brzy do adopce. Zájemce už dokonce máme! Jinak teď je to pěkný smraďoch, tak se na kastraci dost těšíme. A máme i poznatek, Zilvar je jedna z nejtišších fretek co znám, máme ho v ložnici, protože v obýváku bydlí nekastrovaný Flynn a kluci se opravdu nesnáší, ale v noci vůbec neruší. S těmi domácími bych v ložnici nevydržela ani hodinu.

25.3.2015 Zilvárek je po kastraci, všechno proběhlo v pořádku, akorát se trochu hůře probírá z narkózy, tak tady spolu koukáme na seriál Emotikona smile. V rámci předpoperačního vyšetření bylo osnímkováno srdíčko a zjišťována hladina cukru v krvi. Všechno je v pořádku, srdíčko, i hladina cukru! Jinak Zilvárkovi budou cca dva až tři roky a je ve skvělé kondici!

7.4.2015 Zilvárek už je v novém domově, bydlí v Kolíně u úžasných lidí a s fretčí holčičkou Mi(j)ou. Doufám, že se Zilvárek (teď už Ziky) bude mít dobře a oběma fretečkám bude dlouho přát zdraví.

zilvarek.jpg











 

.
spokojený Ziky-Zilvárek v novém domově (děkujeme za foto!)