Jdi na obsah Jdi na menu
 

Tinky

...

je tchořovitý kluk, dovezen do útulku pro fretky Klubko 15.3.2014
ze ZS
Zelené Vendolí, v
péči pobočky Trnová (Lucka), adoptován
22.6.2014

za Duhový most odešel 8. 4. 2017

 

tinky.jpg15.3.2014 Dnes nám přibyli dva nekastrovaní klučíci - albín Linky a tchořák Tinky - ze záchranné stanice Zelené Vendolí, kde je odložil jejich majitel. Moc děkujeme za spolupráci a laskavý odvoz až domů panu Zelenému a prozatímní péči Simoně z Litomyšle, než se kluky podaří převézt do Trnové.

více foto

Freťáčci jsou nekastrovaní a zřejmě i neočkovaní. Dostali advocate proti parazitům, vyčistily se jim ouška a ostříhaly drápky. Jinak vypadají poměrně dobře, jsou kontaktní a nekousaví. Více info dodáme.

18.3.2014 Včera kluci putovali do pobočky v Trnové, děkujeme za přestupní stanici i za převoz!

21.4.2014 Oba kluci jsou po kastraci, jakmile se zotaví, budou ještě očkováni a pak se stěhují do nového domova, který si mezitím oba našli. Bezva!!

13.5.2014 Tinky se snad brzy stěhuje, Linky zatím volný, jeho adopce nějak nedopadla. Ale lepší teď než po odjezdu.

22.6.2014 Dnes odjel Tinky do nového domova do Kralovic. Přijeli si pro něj dvě krásné fretčí holčičky, hned si padli do oka a tak nebylo nad čím přemýšlet. Paní Jitce Mikutové s rodinou moc moc děkujeme za 10kg pytel granulek Ferret Complete a všem přejeme hodně dlouhý a spokojený život!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

10.4.2017 Dnes přišla od Jitky smutná zpráva:

"Dobrý den, v červnu 2014 jsme i u Vás adoptovali freťáčka jménem Tinky. Byl to veliký mazlík, zlatíčko a naše "surikatka". Bohužel v sobotu 8. 4. 2017 nás navždy opustil a odešel za Duhový most. Byl nemocný a začal mít bolesti. Za poslední tři měsíce zhubl na polovinu své původní váhy. Už jsme se nedokázali dívat, jak trpí. Bojoval statečně, ale nevyhrál. Chybí nám všem i našim fretčím holčičkám."

Měj se krásně za Duhou, milý Tinky!