Jdi na obsah Jdi na menu
 

Tínka

.

je tchořovitá holka s jezevčím pruhem, nalezena spolu s Matym,
dovezena do útulku pro fretky Klubko 10.5.2013, adoptována 30.8.2013,
v péči základny Beroun (Marcela)

13.5.2013 V pátek v šest hodin večer volala MVDr. Chylíková z Bílé hory... Někdo v tom dešti nechal před jejich klinikou v malé krabici od bot dvě fretky, kluka a holku. Kluk je v říji. Oba jsou již v depozitu v Praze u Jany (přesunuty do Trnové). Prý mají zbarvení jako voříšci (bílé fleky po těle) :-))

Oba dva paní doktorka prohlédla, jsou bez svrabu, tento týden půjdou na očkování a budeme se modlit, aby Tínka nebyla nakrytá.

22.5.2013 Hlášení už z Trnové - Tínka je tchořovitá s jezevčím proužkem, drobounká samička. Příští týden jdeme na sono, máme podezření, že je nakrytá. Podle výsledku sona se pak budem s vetkou dohadovat na kastraci. Tínka je stejně jako Maty hodná, ale maličko bojácná, ale to správný přístup a láska jistě brzy spraví.

5.8.2013 Dnes se byla v Praze podívat zájemkyně na Tinu a Matyho, které jsem kvůli tomu převezla. Paní se freťuláci moc líbili, takže půjdou příští, nejdéle přespříští týden do nového domova.

30.8.2013 Tínka byla dnes adoptována. Nečekaná adopce a osudové jméno! Přeju jí od srdce jen to nejlepší a spoustu lumpáren. Měj se krásně krásko!