Jdi na obsah Jdi na menu
 

Oliver

.

je tchořovitý kluk, nalezen cca 24.4.2012 na fotbalovém hřišti v Klánovicích,
dovezen do útulku pro fretky Klubko 30.4.2012 z Měcholup, adoptován 5.6.2012

oliver.jpgOliver je dle slov Kamily Langrové, která ho vyzvedla a dovezla spolu s Montym (děkujeme!), hotový ďábel. Uvidíme, možná je to jen říjí, která s ním lomcuje.

více foto

1.5.2012 Oliver je poděs, kterého honí hormony a rafe ... Ale přestože je v říji, chodí vzorně do záchůdku. Je hrozně ukvokaný, stejně jako Monty :)

Oliver je tchořovitý a statný kluk s váhou 1,6 kg. Je vidět, že mu někdo nechával dlouhodobě na sobě kšírky, protože má viditelné ošoupání od nich. Byla bych ráda, aby se majitel ozval... Pokud k tomu nedojde v krátké době, necháme Olivera kastrovat.

9.5.2012 Oliver má za sebou kastraci, odpočívá a já dohlížím a zahřívám. Využila jsem klidu k řádnému vyčištění oušek, ostříhání drápků,  veterinář také odstranil klíšťata....

27.5.2012 Oliver se po kastraci hodně zklidnil a zklidnuje čím dál víc. Dožaduje se pamlsků a krásně si se mnou i s Packou hraje a už nehryže tak, jako před kastrací. Stal se zněj mazlík! Oliver je čistotný jak v kleci tak mimo ni. Prostě fajn freťák a fešák v jednom. Ten jeho kukuč je fantastický !

5.6.2012 Oliver ♥ byl adoptován !... Snad dokáže vynahradit ztrátu fretečky,kterou lidé měli a rozveselí je všechny! Je to moc hodný kluk a bude mi moc chybět. Odjel do Tábora.  A abych toho loučení neměla málo odjel neplánovaně i Monty ♥ do nové rodiny.
Oliver a Monty přišli do útulku společně a také společně ve stejný den šli do adopce...
myslete na ně! Kdo pláče jsem jen já a Paci :-(

Oliver v nové rodině