Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lisco

je tchoř kluk, dovezen do útulku pro fretky Klubko 28.9.2020,
v dočasné péči v Litomyšli u Simony,
adoptován 9.2.2021, vrácen zpět do útulku 30.7.2021,

za Duhový most odešel 15.6.2023

lojzik.jpg8.9.2020 Lisco se našel pobíhat ve Frýdku Místku, nehledáte ho někdo? Je to cca dvouletý, nekastrovaný, pěkný kluk.
25.11.2020 Vykastrovaný, naočkovaný, socializovaný a snad i šťastný Lisco je připravený jít do nové rodiny. 
9.2.2021 Máme velikou radost, Lisco se odstěhoval do Kladna za Kristýnkou! Přejeme hodně fretčích lumpáren a radostí!
------------------------------------
30.7.2021 Lisco se dnes, bohužel, vrátil zpět do Klubka. Ukázalo se, že soužití s Kristýnkou, a zejména domácí kočkou není možné. Takže do příští adopce - buď hodně místností nebo bez koček!

9.5.2022 Aktualizace - Lisco, nalezenec. Cca 4 roky. Jednou vrácen z adopce, viz výše. Je kastrovaný, zatím zdravotně v pořádku. Jiné fretky snese, pokud ho nezlobí. Dokáže si krásně hrát i s kočkou. Psa snese, ale vzhledem k obří velikosti našeho plemene má velký respekt a raději se kontaktu vyhýbá. I přesto, že náš pes je veden k ohleduplnosti k malým svěřencům.
Po příchodu k nám se lidí bál. Párkrát mně ze strachu pokousal. Pomalu si zvyknul, teď už dokáže i projevit radost, že nás vidí. Osobně ho považuji za nekousavého. Jen někdy silně tahá při hře.
Jí granule Aplaws kitten, syrové maso miluje – dostává ho jednou denně k večeři. Sní i žloutek, sušená masa, losový olej, pasty atd. S hračkami si občas hraje, rád krade věci a syslí si je ve skrýši.
Je plašší, takže na kontakt opatrný a po bytě běhá, až po té, co se ujistí, že je vše tak, jak jemu vyhovuje. U nás fretky nechováme v klecích, mají vlastní místnost, ve které tráví čas, když jsme v práci. Posléze mají přístup i po bytě. Není tedy zvyklý na delší pobyt v kleci, ale když musí, ohrádku respektuje.

15.6.2023 Lisco, chlapečku, dávej na nás shora pozor. Máme tě navždy v srdcích!