Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kačka

.

je tchořovitá holčička, nalezena 29.10.2012 v Plzni v Kralovické ulici blízko prodejny Albert,
dovezena do útulku pro fretky Klubko 1.11.2012, adoptována 24.11.2012

kacka.jpg29.10.2012 večer byla v Plzni v Kralovické ulici poblíž prodejny Albert nalezena tchořovitá holčička. Je miloučká a hodná, nevypadá na to že byla dlouho venku, jen jsem z ní vyndala už min 15 klíšťat a pořád pokračuji :-( Váží 675g (Jana Plzeň)

1.10.2012 Dnes jsem převezla do Berouna "tulačku" Kačku z PLzně. Jana tvrdila, že to je hodná holčička. Hodná, no nevím.. Při odchodu Janě prokousla prst a nehet skrz na skrz a mě skoro také, jen jsem byla opatrnější a odnesla to rukavice. Zřejmě se už rozkoukala :) Uvidíme jak na tom bude dál, ale hned co jsem si ji dovezla, začla blbnout a skotačit jak správná motorová myška.

9.11.2012 Tulačka Kačka se začíná zapojovat do společných her se mnou. Trochu pokrok, ale stále po mně chňape, abych věděla, kde je hranice. Co můžu a co ještě ne. Myslím, že to je o důvěře, kterou potřebuje načerpat a vstřebat. Uvidíme, co bude dál, ale zvládneme to obě.

17.11.2012 Tulačka Kačka mi za další týden předvedla. jak je skvělá, hravá a úžasná a už se nebojí ani nechňape. Chtělo to jen čas a společnou hru, kterou uvítala. Dnes jsem měla možnost ji i seznámit s naší fretčí návštěvou a musím ji moc pochválit, freteček se nebojí a je moc hodná a tolerantní ke všem. Je plná energie a byla bych moc ráda, aby co nejdříve našla novou rodinu i ona, protože by si ji sakra zasloužila .... Vidím, jak je šťastná, když blbne, skotačí a hraje si, ale doma by už bylo doma :cry:

24.11.2012 Tulačka Kačka ♥ byla předána "na zkoušku" do nové rodiny, kde o ni moc stojí. Ale uvidíme, co na to pan domácí freťáček Satánek, který u nás Kačku trochu ze strachu pofackoval. Ještě neviděl tak ztřeštěnou ženskou jako je Kačka :o)) Věřím, že se brzo zapojí do jejích lumpáren... Chce to jen čas a pokud to nepůjde, tak se Kačka do útulku vrátí.

Ona je fakt bezvadná... Prostě mu dává najevo, že z ní strach mít nemusí a i když dostala trochu od něj na prdel, vracet mu to nechce a nehodlá ... Moje zlatá !!! Držte jí palce a myslete na ni společně se mnou ....

14.12.2012 Tulačka Kačka byla téměř před měsícem předána na zkoušku do nové rodiny, kde vládne pan domácí Satánek . Satánek se u nás v útulku Kačky bál, ale ona tím jak je strašně společenská a hravá a neodbytně přátelská, jsme to zkusili a vyplatilo se. Kačka tedy byla právoplatně adoptována a zprávy co přicházejí jsou nadějné a je to moje pani gentlemanová, prostě úžasná fretčí holčička, která Satánka motivuje, aby se nebál a hrál si sní. Stále na ně myslím a stýská se mi!