Jdi na obsah Jdi na menu
 

Arthur

.

fretčí tchořovitý kluk,
dovezen do útulku pro fretky Klubko 29.5.2011, adoptován 3.7.2011

za Duhový most odešel 29.6.2012

dsc09400.jpgNalezen v Praze Klánovicích, je v říji, brzo půjde na kastraci, pak může být nabídnut k adopci. Jsou mu cca 3 roky.

4.6.2011 byl Arthurek na kastraci, zvládl ji skvěle, jenom je pořád takový vyjukaný... Ale ukvokaný až hrůza :-)

více foto

7.6.2011 Arčí je pořád nějaký vyjukaný a vyplašený, když se vyndavá z klece je jako v křeči co se bude dít :-( Snad se časem zlepší. Jinak kvoká a kvoká, ale lidskou pozornost moc nevyhledává...

3.7.2011 Arthurek byl adoptován!

Včera se na náš přišla podívat naše kdysi útulková Zuzanka a zkusili jsme je s Arčim seznámit. Ani jeden pořádně neví, jak si hrát pořádně po fretčím, ale seznámení bylo celkem slušné a přijatelné, tak se majitelka rozhodla, že Zuzi pořídí kamaráda. Zuzanka je více než hyperaktivní a kámoše potřebuje. Zuzi se do Arthurka trochu obula, že si ji potom Árčí moc nevšímal, ale za chvilku si spolu hráli a společně blbli v rouře. Zuzi má prostě ráda, když má navrch a pokud není po jejím, tak si hrát nechce, můra mrňavá. Je stále krásná a hodně komunikativní....

seznamování se Zuzankou

Zprávy o Arthurkovi přišly týž den a další den a další seznamování probíhá stále dobře, šarvátek je míň a míň. Spali už v jedné kleci ač každý sám, Árčí Zuze nedá pokoj, je jí pořád za zadkem, vypadá v pohodě a vypadá že už si zvykl. Byl z nového trochu vyjukaný, celý on! brouček! Máme z něj radost, snad to tak bude i nadále. Však to znáte, jak to neni podle ženský (Zuza), je to špatně :) ale on se nedá!

v novém domově se Zuzankou

 

30.6.2012 Smutná zpráva nás zasáhla po návratu z dovolené :-( Arthur, Arthurek, Árčí .... Ten moc hodný kluk již není mezi náma a mě to trhá srdce :-( Zuzanka za nim moc teskni a já zapaluji svíčku na cestu za duhový most... Zapalte ji také. Já vzpomínám a loučím se.

Arthurek byl nemocný, měl rozšířený jícen (Megaesophagus), potrava mu byla podávána injekčně a jeho stav se rapidně zhorsoval .... Včera byl uspán, aby se netrápil a mě to tak strašně mrzí a bolí !