Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kontakty a odkazy


Útulek pro fretky Klubko má hlavní základnu v Dobřichovicích u Prahy, dočasné opatrovníky ("dočasky") lze najít v různých městech v ČR.
Hlavní kontakty jsou zvýrazněny tučně, najdete nás také na facebook stránce.

....

V případě nalezené fretky či zájmu o adopci nás prosím kontaktujte:

  • klubový telefon Praha604 787 205fb.png
    Majda Šliková (dočaska Praha, Dobřichovice)
  • e-mail:   utulek@fretka.cz
  • dočaska Litomyšl (Simona):  776 592 670
  • chyby na stránkách:   fretka@fretka.cz

aktualizace leden´24......

Jak můžete útulku pomoci?

Chcete-li náš útulek podpořit, číslo účtu je 83268319 / 0800, VS 1111. Hodně nám pomůže třeba i malá, ale pravidelná částka, se kterou můžeme každý měsíc počítat. Velmi vítaná je také materiální pomoc v podobě granulí, pelíšků, steliva, vitamínových past apod.

Pokud chcete přinést fretečkám granule, moc Vás prosíme, abyste přinesli značky, na které jsou naše fretky zvyklé, ale hlavně které jim nepůsobí trávicí problémy - je to například Applaws Kitten; případně se na konkrétní značku raději zeptejte přímo nás.

Občas potřebujeme pomoci třeba s převozem fretek odněkud někam, zatím nejdál jsme je dopravovali ze Zlína do Plzně. Prostě jakákoli pomoc je důležitá.

Samozřejmě největší pomocí a radostí pro nás je, když některou z "našich" fretek adoptujete a dáte jí nový, láskyplný domov.

Za jakoukoli Vaši pomoc děkujeme!

P. S. Pokud známe své sponzory a dárce, jedním z projevů našich díků je i jejich jmenovité uveřejnění na našich stránkách. Může se ale stát, že někomu taková pozornost není milá a raději by z nějakého důvodu zůstal v anonymitě. V tom případě stačí např. ve zprávě pro příjemce uvést heslo ANONYM.

Zajímavé nebo užitečné odkazy:

logochceteme.jpg

odkaz-fretka-150v3.gif  

Ministerstvo zemědělství - ochrana zvířat, legislativa  Státní veterinární správa

nahlaseni-tyrani-zvirat.gif